1. Ballonvaartdagen
nlenfrde
Mobile-anker

Ballonvaartdagen

Ballonvaartdagen

Ballonvaartdagen zijn er in vele soorten en maten, soms één dag soms meerdere dagen/weekend. Afhankelijk van wat u zoekt en wij kunnen bieden, passen wij de keuze van onze apparatuur aan op uw evenement. Gebruikelijk is dat er rondom het startveld, waar de ballonnen gevuld worden, een omroep-/geluidinstallatie wordt geplaatst. Door het vele lawaai welke de ballonnen maken bij het vullen, is het niet alleen van belang dat en krachtige luidsprekers staan, maar ook een hoog aantal. Hierdoor is het geluid beter verdeeld en dus ook beter te verstaan voor het vele publiek.

Bij ballonvaartdagen wordt vaak gebruik gemaakt van statieven voor de luidsprekers, omdat het evenement op een grasveld wordt georganiseert en er dus geen lichtmasten zijn. Het hoge aantal luidsprekers wordt verdeeld over de locatie waar het vele publiek komt te staan.

De draadloze microfoon heeft een groot bereik en dus is het mogelijk voor de microfonist om over het gehele veld te lopen en het publiek toe te spreken. Daarbij heeft de microfonist een leuke afleiding om balloneigenaren te interviewen en zo het evenement spannend en informatief te houden. Standaard heeft u de beschikking over 2 draadloze microfoons met een maximale afstand van ±150 echte meters (open veld).

P.s: Locaties welke interesant zijn voor het publiek, maar soms op een dijk of op afstand van het veld gelegen zijn, kunnen wij ook voorzien van een goede geluid-/omroepinstallatie.
Wij zien bij evenementen nog te vaak dat iets verder gelegen gebieden (100-300mtr) niet voorzien zijn van geluid en vol staat met publiek, omdat het een interesante plaats is om het gehele evenement te aanschouwen. Laat ook deze bezoekers de omroep en sponsoren horen.

Interesse? Vraag online een offerte aan, reserveer uw evenement of bel 06 - 347 357 52.

Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

    

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden