3. Stratenlopen
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Stratenlopen

Alleen goed en verstaanbaar geluid bij een stratenloop werkt mee aan het succes van uw evenement. Het vele publiek (vaak ook vrienden, kenissen, ouders en grootouders) willen graag goed horen hoe het verloop van de wedstrijd gaat. Een professionele geluid-/omroepinstallatie werkt dan zeker "finish entourage verhogend".

Bij de finish is onze jury-/regie-/audiowagen aanwezig, waar ook de tijdklok is geplaatst en eventueel de bel voor de laatste ronde. In de jurywagen worden de finishtijden verwerkt van de vele deelnemers. Onze jurywagen is dan een welkom onderkomen, waar tevens heerlijke koffie, thee en frisdrank geschonken wordt.

In de jurywagen zijn vele stopcontacten aanwezig om de moderne apparatuur van de jury van de juiste spanning te voorzien. Over de gehele breedte van de wagen is een werkblad aanwezig, waar de jury vanuit de 3 afzonderlijk van elkander openklappende ramen de wedstrijd goed kan overzien. In de zijkanten van de wagen zijn ook ramen aanwezig om de deelnemers goed te zien aankomen en over de finish goed te kunnen volgen.

Bij de de huur van onze jurywagen kan gratis gebruik worden gemaakt van een startpistool 9mm, rondebord, rondebel, huldigingspodium, finish-mat-streep (MyLaps chips registratie), een tweede PC scherm t.b.v. info microfonist en een 32Inch TV/monitor t.b.v. fotofinish apparatuur.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

VROEGBOEKKORTING!

Niet alleen nieuwe klanten, maar ook bestaande klanten krijgen 4 gratis portofoons ter beschikking! Zij krijgen bij het huren van het "Jurywagen XL + geluid comfort pakket", 4 portofoons t.w.v. €45,- geheel GRATIS ter beschikking tijdens het evenement. Deze portofoons kunnen naar eigen inzicht ingedeeld worden en hebben een bereik tussen de 1 en 3KM, afhankelijk van de bebouwing en omgeving.

Enige voorwaarden is dat u minimaal 3 maanden van te voren het contract naar ons terug stuurt.

Reserveer uw evenement!

Youtube video: Loop door Houten 2016


Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".