Netwerken heeft zin! Nieuwe wielerronde van Varsseveld "Jurywagen XL + Geluid comfort pakket"
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Netwerken heeft zin! Nieuwe wielerronde van Varsseveld "Jurywagen XL + Geluid comfort pakket"

Varsseveld2016Vorig jaar na een kort bezoek bij familie, even doorgereden naar Varsseveld, daar was "de wielerronde van Varsseveld". Benieuwd naar hoe het geluid klonk. Eerlijk gezegd aan de kwaliteit lag het niet, geluid was goed, goede spraakverstaanbaarheid, flotte muziek, Bose geluidsysteem.

Op de wielerronde visitekaartje afgegeven. Eenmaal thuis gekomen de organisatie benaderd per email, met korte uitleg van wat ons bedrijf doet, waar onze kracht ligt, etc, etc.

Kennelijk heeft het zin gehad. Dit jaar mogen wij de jurywagen met geluid-/omroepinstallatie verzorgen. Naar mijn mening heeft de organisatie gekozen voor een all-round bedrijf welke de complete verzorging doet. Vorig jaar was het een losse jurywagen, los geluidsbedrijf en geen portofoons.

Zelf heb ik die dag meegemaakt dat achter op het parcours een valpartij was (scherpr bocht). ±20 Minuten later was ik bij de start/finish aangekomen en heb ik het bekend gemaakt aan de jury. Zij waren nog niet op de hoogte van de valpartij, dat is natuurlijk een slechte zaak. Wij leveren gratis 4 portofoons en 1 mobilofoon in de jurywagen. De portofoons kunnen ingezet worden op het parcours en bij calimiteiten direct ingrijpen. Bij de noodzaak van een ambulance is het van groot belang dat er direct vanuit de organisatie kan worden ingegrepen en bij een grote valpartij of de aankomst van de ambulance, de wedstrijd wordt geneutraliseerd door de KNWU jury.

Op het parcours maken wij gebruik van 6 zware PA boxen á 400Watt op statief, links & rechts van de jurywagen. In de start-/finish straat max. 12 Bose 402's en het overige parcours van ±1650 meter gevuld met hoornluidsprekers.

TERUG


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".