Geluid in zijn puurste vorm, "Bose Experience", tijdens KIVADA MTB weekend in Berlicum
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Geluid in zijn puurste vorm, "Bose Experience", tijdens KIVADA MTB weekend in Berlicum

19 & 20 Maart was het MTB weekend in Berlicum en "hét Moment Suprème". Het eerste weekend met het complete Bose systeem, In totaal 20 stuks, met 2 Bose 1800 VI versterker (1200Watt 100Volt p.st) en de "Bose panaray digital controller" (dank aan B’s Sound Service voor de processor).

Bose 402'sHet MTB wielerweekend in Berlicum was het uitgekozen evenement om met het complete Bose systeem uit de kast te komen en te ervaren hoe geluid-/omroepinstallaties zouden moeten klinken, in de meest pure vorm. Een week er voor hadden we de nieuwe Bose 802's wel al live gebruikt, maar nog zonder digitale Bose controller, wat een verschil !!!

De jurywagen werd op de finish geplaatst, met links & rechts 4 Bose 802's. Op het veld tegenover de finish (±200x50mtr) twee grote lichtstatieven met T-bars en 4 Bose 402's hangend per statief. Een indrukwekkende stellage om te zien, maar nog indrukwekkender het geluid wat uit 4 Bose 402's gecombineerd komt, "gruwelijk vét!" om in jeugdtermen te bewoorden.

Bij de start, over een lengte van 100mtr, 4 Bose 402's op statief, t.b.v. het publiek en de microfonist. Tevens links en rechts van het huldigingspodium (±100mtr v/d jurywagen) 2 Bose 402's.

Aan alle kanten kregen we complimenten, KNWU, organisatie en de microfonisten waren duidelijk in hun beoordeling, duidelijk en overal hoorbaar, wat een warme klank. De microfonisten Rien van Horik en Hans van Bon stelde ons op de proef, 2 meter voor een Bose box staan en niet rondzingen, ongeloofelijk !!!

Zondag bezochten twee organisatoren (24 uur's loop) ook nog het evenement en spraken ons aan m.b.t. interesse in onze gecombineerde service, jurywagen met Bose experience. Dit is pas het eerste evenement, het wielerseizoen moet nog beginnen, we zijn absoluut goed van start gegaan, benieuwd wat de toekomst ons nog brengt.

Interesse in onze service? Maak het kenbaar of vraag een offerte aan!


Deel 1: Zaterdag 19 Maart, microfonist Rien van Horik


Deel 2: Zondag 20 Maart, microfonist Hans van Bon


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".