Bose Experience systeem zeer gewaardeerd door organisatie, KNWU, microfonist en zelfs omwonenden
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Bose Experience systeem zeer gewaardeerd door organisatie, KNWU, microfonist en zelfs omwonenden

28 Maart was pas het derde evenement waar wij met ons Bose Experience geluid-/omroepsysteem het evenement verzorgde. Toch heeft het al de nodige complimenten opgeleverd, nieuwe geintereseerde organisaties, tevreden klanten, tevreden KNWU leden, tevreden microfonisten en waar we even aan moesten wennen tevreden omwonenden.

6Bose802 12Bose402

Afgelopen maandag 2de paasdag waren we de gehele dag aanwezig in Berghem, tijdens D'n Bergse wielerronde voor jeugd categorie 1 t/m 7, Junioren vrouwen & nieuwelingen meisjes. Ondanks "code oranje" was het een mooie sportdag met enkel een fikse bui om ±12:00 van 15 minuten. Verder waaide het wel, maar kwam 's middags nog het zonnetje opzetten.

De organisatie was tijdens het opbouwen reeds opgevallen dat wij andere luidsprekers gebruikte in de start-/finish straat dan de gebruikelijke hoornluidsprekers. Onze nieuwe aanpak zorgt er voor dat wij 6 Bose 802's bij de jurywagen en 12 Bose 402's in de  start-/finish straat plaatsen en de hoornluidsprekers alleen op de achterkant van het parcours. De in totaal 18 Bose boxen geven een vol/warm HiFi geluid, een enorme verandering aan klank en zelfs een aangenaam geluidsniveau.

De hoornluidsprekers worden op een seperate versterker aangesloten en krijgen de zelfde equalizer als de Bose 402. Hierdoor klinken de hoorns nog minder blikkerig en "schetteren ze niet door de straten". Menig bewoner langs het parcours was dit al opgevallen in Berghem op tweede paasdag, zo blijkt ook uit de reactie(s) van de omwonende aan de organisatie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".