Nieuwe reporter set met een iPhone in de maak
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Nieuwe reporter set met een iPhone in de maak

Voor het komende seizoen en de grote evenementen welke er aan komen, o.a. Omloop der Kempen, NK 2016, profronde Rooseldaal (Draai van de Kaai) & profronde 8 van CHaam willen wij dit jaar gebruik maken van de nieuwe reporter set. Vorig jaar hebben we onze reporter set nog gemoderniseerd, door de mobilofoon in een mini KNWU rugtas te bouwen. Microfonist Henk Vis was op 9 April de laatste gebruiker tot nu toe tijdens de Eurobottle Zuiderzeeronde in Dronten.

Reporter setDit jaar maken we gebruik van de nieuwste techniek, door een iPhone om te bouwen als reporter set. Hierdoor wordt als eerste de maximale afstand van mobilofoons (±25kM) doorbroken. GSM's hebben namelijk geen maximale afstand en dus is het mogelijk om ten aller tijden verslag te doen, ongeacht de afstand tussen de reporter set en de audiowagen/finish.

Tevens als grote voordeel dat de reporter exact kan horen wat er bij de finish gebeurt (verbinding staat constant open) en direct kan inspringen op spannende moment in de wedstrijd. Tenslotte hoort de reporter exact of de microfonist bij de finish op dat moment ook praat. Tevens kunnen de microfonist bij de finish en de reporter in de wedstrijd met elkaar praten, omdat ze elkaar constant horen.

De reporter set is een stuk makkelijker dan zijn verouderde broertje. Geen mini rugtas, maar een heuptasje. Geen 12 Volt aansluiting meer noodzakelijk op de motor (verslag max. 6 uur zonder externe voeding) en geen hoge mast meer bij de finish (±8mtr). Tevens is de kwaliteit van de spraak ook een klein stukje verbeterd.

De nieuwe reporter set zullen we komend seizoen ook bij criteriums gebruiken, waarbij een van de twee microfonisten met de reporter set lopend achter op het parcours verslag kan doen.

Interesse in ons? Maak het kenbaar per email, per telefoon of vraag een offerte aan!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".