Koningsspelen - 50 jaar Dukkenburg (Nijmegen) groot succes mede dankzij Peters Geluidtechniek Nederland
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Koningsspelen - 50 jaar Dukkenburg (Nijmegen) groot succes mede dankzij Peters Geluidtechniek Nederland

Op vrijdag 22 April was het heel vroeg opstaan, maarliefst 04:45. Ondanks de korte rit van Beneden Leeuwen naar Nijmegen was het veel werk om de 13 sportvelden van een goede geluid-/omroepinstallatie te voorzien. 3 Velden lagen meer dan 900 meter verspreid van de rest. Hiervoor hebben wij een extra kabelhaspel met 1000 meter kabel meegenomen om ook die drie velden van dezelfde installatie te voorzien.

De regie-/audiowagen werd geplaatst op een overzichtelijke en centrale plaats, dicht bij de opening van de sportdag. De organisatie was in handen van Sport Service Nijmegen in samenwerking met 7 basisscholen en overige meewerkende organisaties. De maarliefst 1800+ kinderen moesten die dag een leuke sportdagen hebben en alles moest goed verlopen.

Tijdens de uitnodiging voor een gesprek en het bekijken van de locatie was de vraag om voor enkel 10 minuten een geluid-/omroepinstallatie aan te leggen, het "Kinderen voor kinderen - Hupsakee lied" af te spelen en de opening van de sportdagen door de burgemeester van Nijmegen dhr Bruls. Een grote klus voor enkel 10 minuten? Is het dan niet verstandig om de installatie voor de complete sportdagen af te huren en als omroep / calimiteiten-installatie te gebruiken? De koningsspelen duurde enkel 3,5 uur, waarbij de installatie dan ook nuttiger gebruikt werd.
Als extra leverde wij 13 portofoons om alle 13 de sportvelden middels een communicatielijn aan elkaar te verbinden en bij vragen of calimiteiten direct te kunnen communiceren.

De enquete is inmiddels ingevuld en de organisatie, met als contactpersoon Wouter Hebbink, liet weten uitermate tevreden te zijn over de samenwerking en het resultaat.Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".