Nieuwe reporter (iPhone) set klaar voor gebruik
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Nieuwe reporter (iPhone) set klaar voor gebruik

De nieuwe rechtstreeks verslag set (reporter set) is klaar voor gebruik !!!

Het was even sleutelen om de beste manier voor de nieuwe reporter set te kiezen. Zoals zovelen collega bedrijven ook al gebruik maken van de nieuwe manier van rechtstreeks verslag vanuit de wedstrijd, willen wij een stapje verder gaan en het systeem goed doordacht in gebruik nemen.

iPhone |dq|Live verslag set|dq| (reporter set)
Heuptasje met iPhone en Shure SM58 microfoon met schakelaar
Duo oortje om te communiceren
Krachtige backup batterij voor 10 uur verslag
iPhone |dq|Live verslag set|dq| (reporter set)

De heuptas (géén 12 volt meer nodig), zit vol met elektronica en doordachte apparatuur en schakelingen. De heuptas is makkelijk in gebruik en kan voor vele doeleinden ingezet worden. Niet alleen vanaf de motor in de wedstrijd, zoals de oude set eigenlijk alleen maar bedoeld was, maar ook wandelend langs het parcours, om bij duo microfonisten bij de finish de mogelijkheid te geven om verder weg te lopen. De standaard draadloze microfoons hebben een maximale afstand van ±150 meter.

Met het NK 2016, profronde Roosendaal, profronde 8 van Chaam, ronde van Elspeet, ronde van Ermelo, ronde van Epe, ronde van Nunspeet, binnenkomst St. Nicolaas Nijmegen en nog enkele (wielersport)evenementen in het geschied, willen we de nieuwe set daarvoor gaan gebruiken. Bij het NK is het niet mogelijk om de grote afstand van ±70Km hemelsbreed te overbruggen met de oude mobilofoon-set (±25Km). Tevens zijn microfonisten steeds veeleisender, waarbij ze willen communiceren met de finish en horen wanneer de microfonist daar zijn woordje doet, is het met de nieuwe set mogelijk om tweezijdig te communiceren, zoals een telefoongesprek en elkaar in de reden te vallen als dat nodig is. Bij een spannend moment in de wedstrijd hoeft de reporter geen toestemming meer te vragen om "Live in de lucht te komen". Hij hoort tenslotte via een duo oortje wanneer er gepraat wordt bij de finish. Tevens hoort de reporter in de wedstrijd alleen maar de microfoon bij de finish en geen muziek, zodat deze zich kan concentreren

De set beschikt over een iPhone met oortjes en een méga krachtige backup batterij, waarbij zonder enige externe voeding het mogelijk is om 10 uur onafgebroken verslag te doen. Dat kan vanuit een auto, vanaf een motor of gewoon lopend langs het parcours. Microfonist Henk Vis en Aleid Klompmaker staan te popelen om de set in gebruik te nemen. Vooral Aleid Klompmaker nam vorig jaar onze draadloze microfoon op de proef bij de ronde van Epe, waarbij hij bij de laatste ronden van de wedstrijd de renners ver uit het zicht van de finish al opwachte. Henk Vis nam het commentaar over bij de laatste 150 meter voor de streep.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".