"Ronde van Veldhoven" en "Omloop der Kempen" verzorgt met 10+ en veel complimenten
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

"Ronde van Veldhoven" en "Omloop der Kempen" verzorgt met 10+ en veel complimenten

Dit jaar voor het eerst verzorgde wij het wielerweekend van Veldhoven, met op 21 Mei "de ronde van Veldhoven" en op 22 Mei "de omloop der Kempen".

Omloop der Kempen

Dit jaar voor het eerst verzorgde wij het evenement van geluid, met het "Bose experience systeem" wel te verstaan. 8 Bose 802's bij de finish (rondom de jurywagen) en 18 Bose 402's over een lengte van ±650mtr. Tevens was op zondag de start van de omloop op een andere locatie, ongeveer 450mtr van de finish. De truc was om zowel op het plein bij de strart de draadloze microfoon hoorbaar te maken als op de complete omroepinstallatie over het parcours. "Geen probleem, wij zorgen dat het werkt", waren mijn woorden.

Tevens had de organisatie een mobiele geluidsinstallatie besteld voor op de wedstrijdwagen (Ford bestelbus), waar het probleem zich voor deed dat de bootdragers te ver uit elkaar stonden om de luidsprekers te monteren. Maar Peters Geluidtechniek zou Peters Geluidtechniek niet zijn als daarvoor snel een oplossing gevonden werd. Het plaatsen van een korte ladder op de bootdragers, met daarop de luidsprekers verdiende niet de schoonheidsprijs, maar het functioneerde wel. Deze simpele oplossing werd door de organisatie zéér gewaardeerd.

Op het plein waar de start van de omloop plaats vond was het geluid voorgaande jaren niet geheel vlekkenloos verlopen en moeilijk te verstaan. Een extra motivatie om te laten horen dat het wel kan met onze aanpak. Het plaatsen van twee Bose 802's op statief bij de inschrijving en 4 Bose 402's op statief (4,20mtr hoog) halverwegen het plein werkte perfect. Alles was goed te horen door alle renners en bezoekers. De microfonist Rien van Horik maakte ook zijn tevredenheid aan ons bekend.

Al met al hebben wij het weekend zeer goed afgesloten en wederom laten zien dat een professionele geluid-/omroepinstallatie 100Volt wel degelijk aan bepaalde eisen kan en moet voldoen. De organisatie was dik tevreden en maakte dit in het weekend meerdere keren bekend aan ons. Vandaag kregen wij nog een email van de opdrachtgever, met een hele duidelijke tekst waar wij ontzettend trots op zijn.

Wielerweekend veldhoven

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".