Bose geluid-/omroepinstallaties bij NK2016 Goeree-Overflakkee verzorgt door Peters Geluidtechniek en met volle tevredenheid
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Bose geluid-/omroepinstallaties bij NK2016 Goeree-Overflakkee verzorgt door Peters Geluidtechniek en met volle tevredenheid

Het was een drukke week 18 t/m 25 juni, waarbij wij in opdracht van Heijmans 4 dagen de complete Bose geluid-/omroepinstallatie bij de NK dagen moesten leveren.

NK-2016-Goeree-Overflakkee

Heijmans: "Jullie hebben de opdracht als eerste te danken aan de zeer goede vindbaarheid van de website. Welke woorden wij ook in typte in Google, Peters Geluid stond altijd boven aan. Uiteindelijk hebben wij wel navraag gedaan over jullie diensten en kwaliteiten".

Na enkele malen op gesprek te zijn geweest en een vrijblijvende offerte te hebben aangeboden, hebben wij deze geweldige opdracht gekregen van Heijmans.

De eerste dag in Oude Tonge was de meest spannende dag. Tenslotte zijn er meerdere partijen waar je mee moet samenwerlen, zoals SportsCom (jurywagen & huldigingspudium) en een live band voor het Wilhelmus. Maar alles is perfect verlopen en al de eerste dag kregen wij complimenten van Heijmans m.b.t. de klank en verstaanbaarheid. Tevens enkele bezoekers, omwonenden en zelf KNWU gaven ons de complimenten voor de goede aanpak.

24 en 25 juni waren de laatste twee dagen op Brouwersdam, een afwijkend parkoers omdat hier geen lichtmasten en palen aanwezig waren en dus alle kabels goed en veilig op de grond gelegd moesten worden. Maar dat is in samenspraak met Heijmans en Delta Rent goed verlopen.

Als afsluiting op het evenement kwam Radio538 en had Heijmans de wens om deze uit te versterken over de complete geluid-/omroepinstallatie. Tussendoor kwam microfonist Kees Maas nog snel even een portofoon halen om tijdens de scootmobiel wedstrijd rechtstreeks verslag te doen 1100 meter voor de finish. Tevens kwam Heijmans met de wens om twee losse speakers met een microfoon bedrijfsklaar te maken voor een toespraak.

Met succes en tevredenheid van Heijmans hebben wij het evenement 4 dagen begeleid en vooral de professionaliteit en flexibiliteit werd door hun zeer gewardeerd.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".