Vermoeide profronde week met groot succes afgerond, klanten zeer tevreden.
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Vermoeide profronde week met groot succes afgerond, klanten zeer tevreden.

Het was een behoorlijk vermoeiende week. Met twee grote opdrachten er bij was het even goed plannen om in de week van de profronden alles goed en op tijd op te leveren.

Profronden week

Maandag 26 Juli (Daags na de Tour / profronde Boxmeer) was het de dag van inladen en voorbereiden. Als eerste de bestelbus inladen met maarliefst 87 hoorns, 8Km kabel en 20 Bose 402's. Het paste eigenlijk niet, waardoor we maar 20 hoorns in de audiowagen hebben geplaatst. In de audiowagen wat aanpassingen gedaan, aanvulling van 2 extra PA versterkers voor de start/finish, 2 extra draadloze microfoons en wat signaalkabel.

Dinsdag 26 Jui hebben we het parcours van de Acht van Chaam opgebouwd. Het was de eerste keer dat we daar zaten en dus was het nieuw voor ons om zo'n groot parcours op te bouwen. Qua aantallen luidsprekers hebben we dit vaker gedaan, nog wel meer luidsprekers eigenlijk, maar qua lengte van een wielrenparcours nooit eerder. In totaal hebben we 6,5Km kabel opgehangen en 74 hoornluidsprekers geplaatst. In de start/finish kwamen 12 Bose 402's en 8 zware start-/finish boxen. We waren hier bijna 12 uur mee bezig, best vermoeiend voor de beentes (ladder op / ladder af).

Woensdag 27 Juli waren we al om 06:00 aanwezig in Chaam en hebben we het evenement van 10:00 tot 21:40 verzorgt van goed geluid. Best een lange dag. We hebben alles zo achter gelaten, om vervolgens de volgende dag alles weer af te breken.

Donderdag 28 Juli hebben we het gehele parcours in Chaam en alle kabels in 8,5 uur weer afgebroken.

Vrijdag 29 Juli hebben we het parcours van de Draai van de Kaai (Roosendaal) opgebouwd en zaterdag 30 Juli het parcours van de city profronde van Tiel. Al met al een inspannende week voor het lichaam.

Zondag 31 Juli was voor ons een thuiswedstrijd en moesten we enkel 18Km afleggen om in Tiel te komen. Om 09:00 waren we aanwezig. Nadat het evenement om ±21:30 was afgelopen hebben we de Bose 402 luidsprekers in de start-/finish straat er af gehaald en naar huis gegaan.

Maandag 1 Augustus om 06:00 weer op weg naar Roosendaal, waar we enkel de Bose 402's nog hoefde te plaatsen, het LED rondebord en de rechtstreeks verslag set aan te sluiten. Maandag avond en nacht hebben we Roosendaal afgebroken en waren we in de ochtend van 2 Augustus om ± 05:00 thuis.

Op alle drie de evenementen hebben we voor het eerst de Bose 402's gebruikt, welke zeer in de smaak vielen bij zowel de organisatie, de KNWU, de microfonisten en zelfs de bezoekers welke ons complimenteerde. De profronde van Tiel was reeds 5 jaar klant, maar ook zij viel het direct op dat de start-/finish straat veel voller klonk dan voorheen. Tenslotte geven deze Bose luidsprekers een veel mooier en voller geluid dan de traditionele hoornluidsprekers.

Beide nieuwe opdrachtgevers, zowel Acht van Chaam als Roosendaal (Draai van de Kaai) hebben laten weten zeer tevreden te zijn over onze aanpak en kwaliteit van het geluid. Omdat beide evenementen nieuw waren is het het eerste jaar altijd even wennen en het evenement en het parcours leren kennen. Beide evenementen zijn niet geheel vlekkenloos verlopen, waar in Chaam enkele kabels 's nachts kappot gereden waren en we dus niet om 10:00 100% bedrijfsklaar waren. Achter op het parcours waren twee mensen nog bezig om de laatste kabels te repareren, terwijl 1 persoon zorgde dat de start/finish klaar was voor gebruik. In Roosendaal hadden we om 2 groepen voeding 230Volt gevraagd, maar enkel 1 gekregen. Op zich ging dat goed, echter toen iemand ongevraagd (in het gebouw waar onze voeding vandaan kwam) een stekker in het stopcontact stopte (welke op onze groep zat) viel de stroom uit. Het was even 6 minuten zoeken naar een oplossing, waardoor we even uit de lucht waren.

Terugkijkend naar de drie evenemten hebben we een goed stukje werk geleverd. Met enkele aantekeningen en wensen, gaan we de evenementen evalueren en kijken waar we kunnen optimaliseren, om zo volgend jaar te streven naar 100% succes.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.


Videosamenvattingen Chaam, Tiel & Roosendaal:


Reacties  

+1 # Wout van der Pennen 05-08-2016 21:51
Dat gaat jullie lukken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer | Melden aan beheerder
0 # Joram Peters 16-11-2016 17:40
Dat is ons zeker gelukt. Klanten zijn allemaal mega tevreden en hebben ons reeds laten weten ook volgend jaar weer gebruik van ons te willen maken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".