Nieuwe draadloze microfoons: Sennheiser EW 335 (B band - 626 t/m 668MHz)
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Nieuwe draadloze microfoons: Sennheiser EW 335 (B band - 626 t/m 668MHz)

Enkele weken geleden vertelde wij het nieuws omtrent de aanschaf van nieuwe Shure draadloze microfoons. Jurywagen 1 is betrokken bij grote evenementen (Giro/Profronden/NK's/Fruitcorso's) en heeft m.b.t. de afstanden van de draadloze microfoons de Shure welke enkel 10mWatt zijn.

2 Van de 4 draadloze microfoons hebben we retour gestuurd (Thomann.de - 30 dagen geld terug garantie), omdat ze niet voldeden aan onze wenzen, welke zeer kritisch zijn. Na verder onderzoek, gesprekken met microfonisten (KNWU) en collega bedrijven zijn we overgestapt op het merk Sennheiser type EW 335. De 300 serie van Sennheiser heeft namelijk geen 10 maar 30mWatt en dus bedoeld voor de zwaardere klussen. De 20mWatt verschil geeft de microfonist de vrijheid om verder weg te lopen en bij opstakels (geen vrij zicht) zonder storing zijn verhaal te doen of een sporter te interviewen.

Voordeel van de EW335 uit de 300 serie van Sennheiser is dat deze microfoon ook een MUTE/AAN-UIT knop heeft. De microfoon heeft een programmeerbaar menu welke ons de mogelijkheid geeft om de microfoon op 10mWatt te zetten indien de microfonist niet ver weg loopt en bij grotere evenementen op 30mWatt voor het zwaardere werk. Tevens biedt de microfoon de mogelijkheid om de gevoeligheid van de microfoon in te stellen (zacht of hard pratende microfinisten) en kan de knop onder de grill ingesteld worden op MUTE (audio signaal uit) of AAN-UIT (zender uit). Bij de MUTE functie heeft de microfonist de mogelijkheid om snel in te grijpen bij een verandering van de koers. Bij AAN-UIT moet eerst de verbinding van de zender hersteld worden (±0,75 sec.) en kan dan pas het woord voeren. Voor vele KNWU microfonisten is deze laatste optie een storende factor in het snel reageren op de wedstrijd, omdat vaak het eerste woord niet wordt meegenomen in de uitversterking.

Dinsdag 30 Augustus hebben we voor het eerst de microfoon in onze omroepwagen gebruikt, bij de Gendste paarden- & pony keuring (YouTube video), waarbij ons de cristalheldere klank ons direct op viel, zonder rondzingen en storende geluiden. Zaterdag 3 September wordt de microfoon bij de ronde van Dordrecht gebruikt, waarbij we benieuwd zijn naar de reacties van de KNWU microfonisten. We zijn benieuwd of de nieuwe microfoons opvallen, omdat vele microfonisten van ons Shure gewend zijn.

De B-band frequentie is ook een nieuwe frequentie welke wij in ons assortiment nemen. De oude vertrouwde C-Band (740 t/m 776MHz) zal vanaf ±2020 gebruikt worden voor mobiele toepassingen van internet providers, waarbij storingen op die frequentie het gevolg kunnen zijn.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".