Menclinic Lunternen met IJsbrand Chardon met groot succes verzorgt
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Menclinic Lunternen met IJsbrand Chardon met groot succes verzorgt

In opdracht van Peerdsturen hebben wij op vrijdag 9 September 2016 een menclinic verzorgt. De wens van de organisatie was duidelijk. Een professionele geluidinstallatie op 6 locaties, met de mogelijkheid om live verslag te doen vanaf paard met wagen.

Het was voor ons een evenement welke wij nooit eerder in deze vorm hadden verzorgt. Echter door de vele jaren ervaring en een goed plan van aanpak, waren wij van mening dat wij deze klus zeer goed konden verzorgen.

Er waren nog meer bedrijven in de race naar de opdracht. Na een eerste kennismakingsgesprek en een offerte vroeg de organisatie bij de tweede ronde om op locatie de offerte uit te leggen en onze sterke kant te laten zien. Vanuit een technisch ooghoek en technische beredenering hebben wij digitaal een bovenaanzicht schets gemaakt, een plan van aanpak met verdeling van apparatuur per veld en gezamelijke apparatuur. Tevens de kracht van een wandelzender, om zo de garantie te geven dat het complete veld (640 x 290 meter) zonder problemen gebruikt kon worden.

Uiteindelijk kregen wij het goede nieuws dat wij de klus mochten verzorgen en kon vrijdag ochtend 9 september om 8:30 het opbouwen beginnen.

Het was een mooi evenement, nieuw voor ons, maar aan alle kanten perfect verzorgt en vol tevredenheid van de organisatie, IJsbrand Chardon zelf en de honderden bezoekers en genodigde. Vanaf alle velden kon de presentator met handmicrofoon en IJsbrand Chardon zelf elkaar goed horen en was de menclinic een groot succes en een geweldige show.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".