Hoogseizoen 2016 ten einde, klaar voor het winterseizoen!
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Hoogseizoen 2016 ten einde, klaar voor het winterseizoen!

jwlisse2

Het wegseizoen/hoogseizoen is weer ten einde. Zondag 2 Oktober hadden we onze laatste wegwedstrijd bij de jubileumronde van Lisse voor RTV de Bollenstreek. Terugkijkend op een schitterend jaar, met enkele hele hele mooie troffees, zijn we benieuwd wat 2017 ons gaat geven. Zo verzorgde wij verschillende nieuwe evenementen, zoals 3 finish etappes van de Giro, het NK in Goeree-Overflakkee, profronde 8 van Chaam (4,6Km geluid), profronde Roosendaal, menclinic Ijsbrand Chardon, Like2Swim evenement in de haven van Rotterdam, groot voetbaltoernooi (LuiLak) in Boskoop en maarliefst 13 nieuwe criteria (rondje rondom de kerk).

Maar eerst kijken we uit naar het winterseizoen waar veldritten, boscrossen, MTB wedstrijden en strandraces georganiseerd worden en wellicht onze service kunnen gebruiken. De wintermaanden zijn voor ons een wat rustigere periode, maar dit jaar wordt het toch drukker. Zo hebben wij aanvragen gekregen van leuke afwijkende evenementen (offertes lopen nog), waarbij wij de kracht van ons bedrijf kunnen laten zien/horen, namelijk het verzorgen van professionele geluid-/omroepinstallaties. Waar vele installateurs gaten laten vallen m.b.t. een goede spraakverstaanbaarheid om grotere trajecten, laten wij zien/horen dat het ook anders kan en dat heeft succes, zo blijkt uit de enquetes en modelinge uitingen van tevredenheid.

Sinds juli 2014 is er een hoop gebeurt welke de KNWU, renners en organisatoren niet onopgemerkt voorbij zijn gegaan. Wij hebben gekeken naar de vraag en behoefte van de evenementen, waarbij wij zo veel mogelijk een volledig pakket proberen aan te bieden en met succes! Niet alleen de uitbreiding van accessoires bij de jurywagens, maar ook het uitdelen van washandjes en dichte waterflesjes bij de huldiging en het audiovidueel aankleden van de huldiging met verschillende muzikale tunes.

Heden zijn wij ook bezig met een nieuw logo en laten wij u meekijken bij het eerste (nog niet officiele) ontwerp.
Logo-2017

Waar we in 2014 nog maar 2 veldritten hadden, hebben we in 2015 onze eerste strandraces binnen gehaald en met groot succes. Ook in het hoogseizoen mochten wij van 1 organisatie de ronde van Middelharnis verzorgen.

Nu in 2016 zijn we in onderhandeling met meerdere organisatiebureau's voor strandraces in Noord Holland en Zuid Holland, waarbij de verschillende evenementen in oktober t/m maart worden georganiseerd. Een organisatie heeft reeds laten weten interesse te hebben, de prijs is goed. Het is enkel nog de puntjes op de i zetten.

Organiseert u ook een winterevenement? Maak het kenbaar!

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".