Nieuw logo wordt doorgevoerd binnen het bedrijf
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Nieuw logo wordt doorgevoerd binnen het bedrijf

Sinds augustus 2015 is Peters Geluidtechniek een V.O.F., waarbij een frisse wind door het bedrijf is gegaan en met succes. Nieuwe werkkleding, de service van de jurywagen is uitgebreid met washandjes, waterflesjes, start-/finish palen t.b.v. spandoek en een finish-mat-streep. Tevens is in 2015 de start-/finish apparatuur bij de jurywagens vernieuwd met nieuwe start-/finish boxen, dikkere kabels en nieuwe versterkers.

In 2016 zijn daar de nieuwe start-/finish boxen van Bose (4x 802's) bijgekomen en de aanschaf van 24 Bose 402's voor in de start-/finish straat. Daarbij ook nieuwere muziek (vanaf de iPad) en de mogelijkheid om de verschillende soorten muzieklijsten te kiezen. Na elk evenement werd een enquete verstuurd per email om zo de service van ons te monitoren en te kijken of wij nog ergens kunnen verbeteren.

In 2017 hebben we wederom nieuwe plannen. Een van die plannen zijn we druk aan het uitzoeken, namelijk nieuwe muziek van Spotify. Daarbij zal een nog grotere en meer uitgebreide muziekbibliotheek aangelegd worden, om zo nog beter bij de sfeer van het evenement aan te sluiten en de wensen van de organisatie te kunnen uitvoeren.

2017 is ook het jaar van het nieuwe logo. In 2016 bestaat ons bedrijf middels 50 jaar en zetten wij de professioneliteit en naam van ons bedrijf voort in een moderner jasje. Het logo zal worden doorgevoerd in alle aspecten binnen het bedrijf, onze email, briefhoofden, prijslijsten, folders, stickers, etc, etc. Prijslijsten van 2017 en de bovenkant van de website zijn inmiddels aangepast. De rest zal op de achtergrond langzaam worden doorgevoerd.

Logo-2017

Tevens zijn er nog plannen om het nieuwe logo op de jurywagens te plaatsen. Plannen m.b.t. wrappen van de jurywagen (voorlopig 1), zodat deze een sportief uiterlijk krijgt. Kortom, genoeg te doen deze winter!

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".