BeachSeries kiest voor Peters Geluidtechniek m.b.t. enkele beach races in 2016/2017
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

BeachSeries kiest voor Peters Geluidtechniek m.b.t. enkele beach races in 2016/2017

Vandaag ontvingen wij het heugelijke nieuws dat wij voor de nieuwe organisatie "BeachSeries" enkele beachraces mogen verzorgen.

BRC162

Afgelopen maanden hebben wij vele mailingen verstuurd naar organisaties, om meer beachraces te krijgen. Vele organisaties hebben reeds een beperkte geluid-/omroepinstallatie of DJ en kennen ons verder niet zoals vele organisaties van wielerwedstrijden ons wel kennen. Tevens is bij een beachrace vaak een beperkte geluid-/omroepinstallatie nodig, welke door vele bedrijven wel verzorgt kunnen worden. Zo is ook in vele gevallen het budget om een evenement te organiseren lager dan bij een zomerevenement. Enkele organisaties hebben te kennen gegeven wel gebruik te willen maken van onze aanbieding, maar daar geen budget voor hebben.

Ondanks het vele aanschrijven en relatief lage aantal reacties, zijn wij toch van mening dat wij met ons compleet pakket "Jurywagen XL & Geluid comfort pakket" een zeer goed product aanbieden. Omdat het aantal luidsprekers en de lengte van het geluidtraject veel kleiner is dan bij wielerwedstrijden in de zomermaanden, hebben wij ook voor de categorie beachraces een aanbieding zoals ook veldritten, boscrossen en jeugdwedstrijden in het buitenseizoen (Jan t/m Maart & Oktober t/m December).

Jurywagen + Bose geluid-/omroepinstallatie

Complete verzorging van koffie, thee en frisdrank + bediening geluid = €555,- all-in (incl. 21% BTW)

 Voor een vast bedrag, incl. 250 vrij kilometers, komen wij naar u toe! Zoals organisaties gewend zijn in de zomermaanden leveren wij op professionele wijze de jurywagen (incl. gastvrouw) en plaatsen wij een volwaardige Bose geluid-/omroepinstallatie van maximaal 500 meter, incl. bediening. U ontvangt twee draadloze microfoons en mag online via onze website aangeven welke muzieklijsten u graag wilt horen. De muziek valt geheel automatisch weg wanneer er gesproken wordt via een van de twee microfoons. De huldiging wordt op professionele wijze muzikaal ondersteund door verschillende tunes, om het geheel spectaculair af te sluiten.

Als optie is het mogelijk om onze rechtstreeks verslag set te huren. Met deze set is het mogelijk om oneindige afstanden te overbruggen en vanuit de wedstrijd live verslag te doen. E.e.a. wordt door bezoekers van het evenement als spectaculaire ervaren en is absoluut finish entourage verhogend.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".