Contract ondertekenen zonder risico en financiële verplichtingen genaamd: "Optie-contract"
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Contract ondertekenen zonder risico en financiële verplichtingen genaamd: "Optie-contract"

Drukke tijden komen er aan in 2017, waarbij wij vorige week nog aan de noodbel trokken. Sinds die tijd zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het bedenken van een manier om organisaties zo vroeg mogelijk ons vast te kunnen leggen (als de datum definitief is goedgekeurd) echter zonder enig risico. Dat klinkt raar? Laten we het uitleggen ...

Als je een goed product op de markt brengt, dan wordt het veel verkocht. In 2015 en 2016 hebben wij goed geluisterd naar onze opdrachtgevers en hebben wij flink uitgebreid met ons jurywagen pakket en hebben wij behoorlijk geïnvesteerd in nieuwe/betere apparatuur, zo ook Bose versterkers en luidsprekers. Echter beschikken wij maar over twee jurywagens en komen er steeds vaker meerdere aanvragen binnen. Zoals ook de KNWU een datum als eerste toewijst aan organisaties welke de jaren er voor op bijna dezelfde datum een evenement organiseerde (3de zaterdag van Mei, 1ste woensdag in Juli, etc), zo koesteren wij ook onze vaste klanten en krijgen zij voorang op nieuwe klanten.

In sommige gevallen hebben wij een optie weggegeven aan organisaties, waarbij zij 2 maanden de tijd hebben om af te wachten of de KNWU de datum goed keurt. Daarbij hebben wij twee opties op 1 dag weggegeven, waarbij wij de derde en vierde aanvraag hebben ingelicht dat wij niet meer kunnen. Echter die opties zijn geen verplichting om ons na twee maanden alsnog in te huren. Dit terwijl wij wel de derde en eventueel vierde aanvraag NEE hebben moeten verkopen en waarschijnlijk niet terug komt als wij melden dat een bepaald evenement alsnog niet voor ons kiest. Tevens hebben wij bij het verder denken het gevoel dat het geen professionele benadering is.

Opties

Een optie-contract c.q. annulering zonder risico!!!

Daarom hebben wij iets nieuws bedacht waarbij organisaties zonder enig risico ons contract al kunnen ondertekenen, namelijk een optie-contract! Een optie-contract houdt in dat u aan ons vast zit, mits het evenement door gaat. Gaat het evenement niet door, dan komt het contract te vervallen en ontvangt u van ons geen factuur. Het optie-contract is dus een contract zonder enig risico en met de mogelijkheid om te annuleren 24 uur voor het evenement. Enige nadeel, als er van een nadeel gesproken kan worden, gaat het evenement door dan zit u aan ons vast! :-)

Wat kost een optie-contract?

Een optie-contract is een los contract welke als optie op een bestaand contract kan worden afgenomen. De kosten van een optie-contract zijn maximaal 8% (contracten tot €1000,-) met een minimum van €49,95 incl. 21% BTW. Dat bedrag wordt los gefactureerd, direct nadat het optie-contract ondertekend retour is ontvangen. Het optie-contract blijft 14 dagen onbetaald actief. Binnen 14 dagen dient het bedrag van het optie-contract bij ons te zijn bijgeschreven, dan blijft het optie-contract actief. Wordt er niet op tijd betaald, dan komt het optie-contract te vervallen en treed onze algemene voorwaarden in werking. Een optie-contract is ook niet verplicht, echter is de annuleringsverzekering niet van kracht. Gaat het evenement niet door, dan dient u dit minimaal 3 maanden voor het evenement per email aan ons kenbaar te hebben gemaakt. Wordt niet voldaan aan deze voorwaarden, dan worden de brandstofkosten in mindering gebracht en het overige bedrag van het contract gefactureerd.

Uniek?

Naar onze mening is dit een zeer unieke optie, dan wel nergens anders verkrijgbaar, althans nog niet :-). Een verzekering afsluiten als een evenement niet door gaat, waarbij wel de facturen van de leveranciers worden betaald (ondanks dat er niet is geleverd) bestaat naar onze mening niet, dan wel onbetaalbaar. Dan is een optie-contract (incl. annuleringsverzekering) van enkele tientjes een wel hele mooie optie.

Uw mening telt!

Wat vind u van deze optie? Maak het kenbaar, laat uw stem horen!

Reacties  

0 # Jan 20-04-2017 16:09
Gewledige actie, ik kan niks anders zeggen. Wij zijn dit jaar al voorzien, maar horen zulke goede reacties, dat we volgend jaar in het bestuurd jullie gaan voorstellen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer | Melden aan beheerder
0 # Joram Peters 20-04-2017 16:10
Dag Jan, bedankt voor de complimenten, wellicht tot volgend jaar :-)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".