Römers Sport & Event Support stopt voor meer dan 80% met de verhuur van haar materialen
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Römers Sport & Event Support stopt voor meer dan 80% met de verhuur van haar materialen

Römers Sport & Event Support heeft bekend gemaakt op haar website (20-01-2017) dat zij haar diensten voor meer dan 80% staakt.
UPDATE: 01-12-2017 - Römers is inmiddels volledig gestopt met haar activiteiten en heeft al haar spullen zoals Jurytrailer en podiumtrailer verkocht.

Romers

Als eerste willen we dhr Römers complimenteren voor de meer dan 37 jaar welke hij bij kleine maar ook hele grote evenementen zijn faciliteiten altijd op professionele wijze heb weten te brengen. Het bedrijf heeft een grote invloed gehad op de aankleding van de wielersport hedendaags. Wel blijft Römers de grote jury-trailer en podiumwagen nog steeds op professionele wijze verhuren en wensen wij hem daar veel succes mee.

Bent u als organisatie op zoek naar meer dan alleen een jury-trailer en een podiumwagen, zoals bijvoorbeeld professionele geluid-/omroepinstallaties van Bose? Dan bent u bij Peters Geluidtechniek op het juiste adres. Met de verhuur van Bose geluid-/omroepinstallaties bij o.a. de 3 finish etappes van de Giro d'Italia (samenwerking), omloop der Kempen, profronde 8 van Chaam, profronde Roosendaal, profronde Tiel, fruitcorso Tiel, Lik2Swim Rotterdam en vele tientalle kleinere evenementen, hebben wij bewezen een zeer betrouwbare partner te zijn.

Met de complete uitbreiding van ons jurywagen-pakket met gastvrouw en verzorging van koffie, thee en frisdrank en het serveren van washandjes en dichte waterflesjes bij elke huldiging, zijn wij uniek in Nederland. Daarnaast kunt u gebruik maken van de vele gratis accessoires bij de jurywagen, zoals: LED rondebord met afstandsbediening, rondebel, startpistool 9mm, huldigingspodium (blokken 1-2-3), finish-mat (MyLaps aansluiting), start-finish-paal t.b.v. spandoek (of complete TRUSSbrug over de weg), tweede PC scherm (te koppelen aan de MyLaps PC t.b.v. info microfonist) en 32Inch monotor t.b.v. foto-finish apparatuur.

Peters Geluidtechniek Nederland + SportsCom

Peters Geluidtechniek Nederland & SportsCom werken vele malen per jaar samen, o.a. bij het NK wielrennen (ook NK Jeugd), kick-of WK Baan Apeldoorn, Omloop der Kempen en ook bij de Veenendaal-Veenendaal classic 2018.

Waar Peters Geluidtechniek Nederland voor de Bose geluid-/omroepinstallatie zorgt, eventueel ook portofoons en rechtstreeks verslag set, levert SportsCom een schitterende jurybus of jurytrailer met Truss brug en podiumtrailer van maarliefst 12mtr.

De Bose geluid-/omroepinstallatie wordt op professionele wijze geplaatst voor een zeer goede spraakverstaanbaarheid. Bij de jurywagen links & rechts 8 zware Bose 802's en het overige parcours met (standaard) 24 Bose 402's. Indien gewenst is het mogelijk om het gehele parcours met Bose geluid of hoornsluidsprekers te voorzien, vraag hiervoor online een vrijblijvende offerte aan.
Daarnaast leveren wij standaard 2 draadloze microfoons en valt de muziek automatisch weg bij spraak. Door in te stellen hoe diep de muziek weg moet vallen is door ons zelf een standaard of spannende sfeer te creëren.
Tijdens het evenement wordt gezellige muziek afgespeeld vanaf een iPad (67 uur muziek) en kunt u als organisatie zelf online aanvragen welk genre (19 afspeellijsten) er hoorbaar is. Een combinatie van verschillende soorten muziek is zelf online samen te stellen. Tijdens de laatste ronde of laatste 2Km van een omloop spelen wij een professionele tune af en wordt de huldiging op professionele wijze muziekaal aangekleed met tunes en opzwepende muziek.

Onze rechtstreeks verslag set is ook zeer populair, waarbij de verslaggever op de motor exact hoort wat er gezegd wordt bij de finish en dus zelf kan bepalen wanneer LIVE het verslag van de koers wordt gegeven. Een tweezijdig gesprek met de microfonist(en) bij de finish en de verslaggever op de motor is mogelijk, welke LIVE door het publiek bij de finish hoorbaar is. Kortom een zeer entourage verhogende aanvulling op uw evenement.

UPDATE(S):

 • 01-12-2017: Römers is inmiddels volledig gestopt met haar activiteiten en heeft al haar spullen zoals Jurytrailer en podiumtrailer verkocht.
 • 2017/2018: Peters Geluidtechniek Nederland verzorgt verschillende evenementen, welke voorheen door Römers werden verzorgt en met zéér veel tevredenheid.

Rechtstreeks verslag set


Giro d'Italia Gelderland 2016


Omloop der Kempen 2018


Profronde van Roosendaal "Draai van de Kaai" 2016


Profronde Tiel


Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".