Jurywagen 1 gewrapt door www.senzart.nl
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Jurywagen 1 gewrapt door www.senzart.nl

Na maanden van overleg, uitwerken van plannen, voorbereiden en ontwerpen was het donderdag 30 Maart zo ver, de jurywagen is gewrapt.

Wij liepen al 8 maanden met het plan om een van de twee jurywagens te wrappen. Enkele organisaties hadden ons laten weten dat een betere uitstraling wel gepast zou zijn. Michel de Blom van www.senzart.nl en tevens leverancier van de KNWU finish-matten (www.finishstreep.nl), sprak ons aan vorig jaar op "de ronde van klein Zwitserland" (Amersfoort) en toen begon het balletje te rollen. In eigen beheer zijn wij (Ik, Joram Peters) al de jurywagen in 3D gaan tekenen, om hem later een kleur te geven en digitaal al vast te stylen.

Na overleg met Michel de Blom en het bespreken van de mogelijkheden, heb ik zelf een digitaal ontwerp gemaakt en tevens een 360 graden 3D videoanimatie, waarbij vele organisaties dachten dat het wrappen al was gedaan. Maar die dag moest nog komen en vandaag donderdag 30 Maart was het zo ver. De jury-/audiowagen werd afgelopen week al gestript, waarbij alle lichten, reclameborden en roosters verwijderd werden.

Met de professionele uitstraling van jurywagen 1 is de toon gezet. Een mooi compleet pakket met jury-/audiowagen met Bose geluidsysteem, gastvrouw in de jurywagen, geluidstechnicus met bediening en een Truss brug over de weg. In de jurywagen worden alle inzittenden door onze gastvrouw op hun wenken bediend met heerlijke koffie, 7 soorten thee & frisdrank. Bij elke huldiging krijgen de erepodium winnaars een fris washandje met een dicht waterflesje (doping proof). De geluidtechnicus plaatst genoeg luidsprekers op het parcours (wij staan bekend om een zeer goede spraakverstaanbaarheid), draait de muziek welke door de organisatie zelf is gekozen, speelt tunes af bij de laatste ronde en huldiging. Wanneer er een renner jarig is, wordt de muziekband gestart en wordt "Er is er een jarig" afgespeeld. Als kado krijgt u nog 4 portofoons ter beschikking die dag, indien het contract minimaal 3 maanden van te voren in ons bezit is.

Kortom u kunt van ons veel verwachten, héél veel. Met veel plezier en veel passie verzorgen wij het evenement op professionele wijze en maken wij er een feest van.

Verschillende organisaties hebben al laten weten van dit pakket graag gebruik te willen maken, waarbij reeds 3 organisaties de bestelling hebben bevestigd.

Update(s)

 • Ook het jeugdfestijn Utrecht (Nedereindseberg), de ronde van westerhoven, ronde van Middelharnis en EPE Tour d'Oospel gaat gebruik maken van het Jurywagen XXL pakket met Truss brug.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".