Opdracht 3 finish etappes Giro Gelderland 2016
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Opdracht 3 finish etappes Giro Gelderland 2016

Precies 1 jaar geleden begon een van de spannendste opdrachten in de geschiedenis van Peters Geluidtechniek. Natuurlijk hebben we heel veel ervaring bij grote profronden & NK's, waar tienduizenden bezoekers komen, maar dit was toch wel even iets anders. Ondanks dat een collega bedrijf beweert de opdracht te hebben uitgevoerd/gekregen, hebben wij toch echt als enige bedrijf de opdracht gekregen om in 2016 de 3 finish etappes van de Giro te verzorgen in Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem.

Het kwam voor ons als geheel onverwachts, omdat wij NIET hadden ingeschreven op dit evenement, maar dankzij de goede vindbaarheid van de website (als beste in onze branche) en het mooie portfolio, kregen wij de aanvraag op 5-4-2016 binnen. Een maand voor de Giro, dat was even plannen. Gelukkig voor ons ging de ronde van Borculo niet door, omdat het parcours van de ronde ook onderdeel was van de Giro.

De wens m.b.t. de aanleg en het aantal Bose luidsprekers was een hele klus en deze grote waslijst aan apparatuur hadden wij niet 100% in ons eigen bezit. Na even wat te hebben rondgebeld (ook de importeur van Bose had niet zulke hoge aantallen speakers voor de verhuur), hebben wij een collega bedrijf gebeld en gekeken of samenwerking mogelijk was. Ook zij hadden niet 100% de apparatuur in eigen bezit, maar met ook weer wat collega bedrijven te hebben gebeld, was het mogelijk om aan de wensen van de organisatie te voldoen. Hoofdzakelijk de 32 Bose 802's type III was een must van de opdrachtgever en moeilijk de verwezelijken, maar het is toch gelukt.

32 Bose 802's (type III) - 58 Bose 402's - DJ Booth - 3 draadloze microfoons (600mtr bereik) - PA set huldiging - koppeling 2 locaties
(om de 25 mtr 1 Bose luidspreker en dat aan beide kanten)

Met zeer grote tevredenheid hebben wij de klus van onze opdrachtgever "Heuvelman Audio" (contactpersoon Danny Tabben), verzorgt. Samen hebben wij laten zien wat we kunnen en waren de drie microfonisten allen zeer tevreden. Zelfs Kees Maas riep onze naam de eerste dag in Apeldoorn nog om.

Microfoon in beeldDe Nederlandse microfonist Kees Maas interviewde zelf heel even Koning Willem Alexander, waarbij ons logo op de mike nog even leuk in beeld kwam :-)

Dankzij de Giro hebben we een nog betere naam weggezet en hebben we o.a. het NK wielrennen in Goeree-Overflakkee, de profronde Chaam en profronde Roosendaal te danken als nieuwe klant. Ook deze klussen hebben we vol tevredenheid afgeleverd. Organisaties waren allen zeer tevreden en overtuigd van de hogere kwaliteit en spraakverstaanbaarheid van ons bedrijf.

Dit jaar verzorgen wij ook weer een NK ditmaal in Amersfoort, zo ook de profronde Nijmegen, profronde Tiel, profronde 8 van Chaam en profronde Roosendaal, met als optie nog een 5de profronde, waarbij een nieuwe hoofdsponsor ons heeft benaderd. We zijn ook zeer benieuwd naar deze beslissing om de klank van het geluid op dat evenement met een grote sprong te verbeteren.

Mocht deze vijfde profronden door gaan voor ons, dan verzorgen wij meer dan 50% van alle profronden in Nederland. Tevens hebben we de kick-off van het WK baan gekregen en een mondelinge toezegging gekregen voor het WK Militairen Chaam in 2018. Toch best iets om trots op te zijn.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".