Durf kwaliteit te kiezen, maak een budget vrij!
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Durf kwaliteit te kiezen, maak een budget vrij!

Tijden veranderen, zo ook de aanpak / begeleiding van een evenement waar wij zitten. Reeds 1 jurywagen is gewrapt en beschikt over een complete Truss brug. Jurywagen 2 wordt volgend jaar voor het seizoen gewrapt. Of er een tweede Truss brug aangeschaft wordt zal blijken uit de aanvraag van dit jaar, waarbij de Truss brug reeds is verhuurd.

Jurywagen met Truss brug

Met het aankleden van de jurywagen (Wrappen) is er al een enorme stap gezet naar een professionele aankleding. Vele organisaties geven ons complimenten en bij de evenementen waar video wordt gebruikt is later op TV/YouTube onze naam veel beter te zien. De kleuren zijn bewust gekozen vanuit onze bedrijfskleuren en zeker ook een unieke kleurcombinatie, welke geen andere jurywagen heeft. Een unieke uitstraling en herkenning "Hé dat is Peters", is zeker ook belangrijk.

Daarnaast hebben we meer dan 1 jaar de beschikking over Bose luidsprekers. Waar andere collega bedrijven ook Bose luidsprekers hebben en wij op een nieuw evenement komen, krijgen wij toch te horen dat het beter was dan vorig jaar. Het zomaar aanschaffen van Bose luidsprekers is niet de enige voorwaarden voor goed geluid. De jaren lange ervaring, het specifiek uitrichten en het plaatsen van hoge aantallen luidsprekers is zeker ook een pluspunt m.b.t. betere spraakverstaanbaarheid.

Daarbij wordt de kwaliteit van de Bose installatie ook gekenmerkt door goede gezellige muziek passend bij het soort evenement en de gemiddelde leeftijd langs het parcours. Sinds 2 jaar kan de klant ook kiezen welk genre ze willen. Ze hebben dan de keuze uit 20 afspeellijsten, o.a.: 60's, 70's, 80's, 90's, Modern (2000 - 2010), Top40 (2011+), NL (< 2000), NL (2001 - 2010), NL Top40 (2011+), NL Feest (2011+), SkiHut, Duits, Frans, Italiano/Latino, Dance/Trance, etc, etc.

Met de ervaring van grotere evenementen, zo ook de Giro in Apeldoorn, Nijmegen & Arnhem, hebben wij een uniek concept m.b.t. de audiovisuele aankleding van het evenement. Middels een iPad kunnen wij tunes draaien bij o.a. de aanvang van het evenement, de laatste ronde, de interviews bij de huldiging en de huldiging zelf. Dit wordt zeer gewardeerd door de organisatie en de microfonisten (welke nog even moeten wennen) spelen hier gretig op in. E.e.a. gaat dus niet onopgemerkt.

Daarnaast delen wij ook nog washandjes en waterflesjes uit bij elke huldiging, waarbij de renners enthousiast zijn en dit zeer gewaardeerd wordt, zo ook de mooi opgemaakte rondemis, welke een frisse kus kunnen uitdelen. Kortom allemaal een WIN-WIN situatie en meerwaarde van ons bedrijf.

Over de complete wielerdag gezien kunnen wij dus stellen dat we aan de top staan m.b.t. service, kwaliteit & verzorging en organisaties dit steeds meer gaan zien. Wij zien dit terug in de ruime stijging van evenementen in de laatste 2,5 jaar (sinds V.O.F.). Ondanks dat er helaas steeds minder wedstrijden worden georganiseerd, zien wij toch een jaarlijkse stijging van minimaal 17%, waarbij 2016 er bovenuit stak met 22%.

Ondanks dat wij niet de goedkoopste zijn, maar zeker ook niet de duurste, zien we toch soms dat een vrijblijvende offerte niet door gaat omdat de kosten voor dat evenement te hoog zijn of dat de organisatie helaas niet de meerwaarde ziet van beter geluid. Onze stelling is: "Durf kwaliteit te kiezen!" en durf ook een groter budget te reserveren voor een goede geluid-/omroepinstallatie bij het evenement. Dit alles komt terug in een steeds professioneler aangekleed evenement. Helaas worden alleen grote jurywagens en Truss brug gezien als goede aankleding, maar ook goed geluid is daar zeker onderdeel van.

Microfonisten zoals o.a: Kees maas, Laurence van de Klundert, John Vingerling, Mels de Kiviet, Johan van de Made, RIen van Horik, Joop Engelen, Richard Vermeeren & Nico de Vries, zijn het allen  over 1 ding eens ... "Peters Geluidtechniek, dat hoor je goed!" (Slogan bedacht door Kees Maas / NK2016 Brouwersdam).

Qua vindbaarheid op Internet zit het wel goed met ons. Op de zoekwoorden in onze branche staan wij voor 99% boven aan in de zoekmachine en soms meerdere malen (op 1,2 en 3). Daarbij helpt socialmedia ons natuurlijk ook. Zo wordt onze Facebookpagina, Twitter en Linkedin steeds meer bezocht. Instagram is in grote opkomst en sinds 2017 wordt deze ook steeds meer bekeken.
Daarnaast wordt van bijna elke dag (intensief werk) van de verzorgde evenementen een korte YouTube video gemaakt, die zelfs door organisaties, bezoekers en microfonisten wordt gedeeld.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".