Derde wielerronde uit het "Kempen klassement" met groot succes afgesloten
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Derde wielerronde uit het "Kempen klassement" met groot succes afgesloten

Vorig jaar werden we voor het eerst gevraagd bij het Veldhovens wielerweekend met op zaterdag de ronde van Veldhoven en zondag de grote omloop der Kempen. Met groot succes en tevredenheid hebben we de nieuwe klant bediend, welke het niet onder stoelen en tafels stak dat ze zéér tevreden waren niet alleen over de kwaliteit van het Bose geluid, maar ook de verzorging in de jurywagen, de gastvrijheid maar vooral ook de flexibiliteit en meedenken van het evenement. Soms lopen dingen anders en moet je even omschakelen, dat is een kwestie van service verlenen met passie.

Kempen Klassement

Dit jaar hebben we voor de tweede maal het Veldhovens wielerweekend mogen verzorgen. Op dat evenement waren vorig jaar twee organisatoren van twee andere wielerevenementen uit het "Kempen klassement", waarbij de kwaliteit, service en juist de aanwezigheid van ons als persoon niet onopgemerkt voorbij zijn gegaan.

Dit jaar mochten we ook de ronde van Westerhoven en de ronde van Riethoven verzorgen. Altijd leuk om nieuwe klanten te mogen bedienen, maar nog leuker zijn de complimenten en vooral ook de prettige samenwerking. Zo vriendelijk de organisatie, alsof we ze al jaren kennen en mee werken. Alles is goed verzorgt en alle afspraken worden nagekomen. Zo wordt je ook direct meegenomen in het middageten (soep met broodjes) en hebben we na een lange warme dag (35 graden in Westerhoven en 32 graden in Riethoven), toch een voldaan gevoel.

Maar ... er komt nog meer aan ... het zijn nog toezeggingen, maar volgend jaar komen er nog meer organisaties uit het Kempen Klassement, welke gebruik willen maken van onze apparatuur en diensten. We zijn benieuwd en zijn deze organisaties graat van dienst.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".