Nieuwe aanpak, modernisering en ultime service bewijst succes met 226,3% stijging
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Nieuwe aanpak, modernisering en ultime service bewijst succes met 226,3% stijging

Vanaf 1 Augustus 2015 tot aan 31 Decemberwas 2017 Peters Geluidtechniek Nederland een VOF. Een samenwerking van twee generaties, met als oprichter (1966) Cees Peters en zijn zoon en schoondochter Joram & Paula Peters, welke de zaak verder gaan voortzetten vanaf 1 januari 2018.

Logo 2017

Eigenlijk vanaf 18 juli 2014 ging zoon Joram Peters met toen nog zijn vriendin Paula Kersten zich met de zaak bemoeien. Wegens gezondheidsproblemen nam Cees Peters enkele maanden afstand van de zaak. Omdat Joram uit de technisch/grafische wereld kwam, was zijn eerste prioriteit de juiste uitstraling. Daarbij werd een nieuw duidelijk logo ontworpen en gelijk daarna bouwde hij een gloednieuwe website. Het fundament van de nieuwe uitstraling was gelegd.

Vanaf 18 juni 2014 waren Joram & Paula al het nieuwe gezicht van Peters Geluidtechniek Nederland. Cees Peters trok zich langzaam terug naar de achtergrond en hield zich alleen nog bezig met de administratie. Het vertrouwe van de oude genatie moest eerst worden gewonnen door de nieuwe generatie, al bleek al snel dat dat wel goed zat.

In goed overleg met verschillende Consuls van de KNWU, verschillende organisaties en microfonisten was de nieuwe generatie op zoek naar de juiste mix tussen vraag & aanbod. In 2015 ging er zichtbaar iets veranderen aan het bedrijf, waarbij als eerste nieuwe start/finish boxen aangeschaft werden, toen nog HK Audio. Daarbij kwam ook modernere muziek en uitbreiding van de service bij twee jurywagens, zoals washandjes bij elke huldiging en een KNWU finish mat.
Medio 2015 bezochten we verschillende evenementen waar wij zelf niet werden ingehuurd, om eens te kijken hoe collega bedrijven het deden. Het wiel opnieuw uitvinden had geen zin. Leren van anderen en producten en service op een eigen manier uitbreiden was het plan. Eind 2015 kwamen we in aanraking met het merk Bose, welke zo af en toe gebruikt werden op grotere evenementen. De eerste twee Bose 402's werden Augustus 2015 gekocht en getest tijdens "Tour de Junior" in Achterveld. Het merk Bose bleek de juiste keuze, weersbestendig, licht in gewicht, makkelijk inzetbaar en vooral ook een zeer hoge spraakverstaanbaarheid. Dit merk moest verder worden uitgebreid!

In 2016 begonnen we met de aanschaf van meerdere Bose 402's en door toeval kwamen ook 4 Bose 802's type III onder onze aandacht. De bedoeling was deze pas in 2017 aan te schaffen, maar door een zeer gunsige prijs konden we het niet laten liggen. Binnen enkele maanden beschikte we over 4 Bose 802's en 12 Bose 402's. Een relatief laag aantal, maar daarmee konden we wel een standaard opzetten bij wielerevenementen.

Begin April 2016 werden we benaderd door Heuvelman Audio uit Culemborg, welke op zoek was naar een gedegen partner met verstand van zaken bij grote prof wielerevenementen. Omdat wij nog niet over het hoge aantal Bose luidsprekers beschikte, welke gevraagd werden, zijn wij gaan samenwerken met een collega bedrijf. Dat bleek een jaar later pas een foutieve keuze, waarbij het contact is verbroken en geen samenwerking meer plaats vindt.
Tijdens de Giro werden op 3 finish locaties in Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem verzorgd van professioneel Bose geluid. De opdrachtgever was uiteindelijk zéér te vreden, niet alleen over de kwaliteit maar ook de flexibele houding en service.
Vlak na de Giro ging het ineens hard, met direct een aanvraag voor het Eindhovens wielerweekend met als topper de Omloop der Kempen en 4 dagen het NK wielrennen in Goeree-Overflakkee. Vlak daarna benaderde wij zelf de organisatie van de profronde van Roosendaal en kwam direct daarna de aanvraag voor de profronde 8 van Chaam met maarliefst 4,6Km geluid. Een klus die door twee bedrijven samen werd gedaan en nu sinds 2 jaar geheel alleen door ons, met eigen apparatuur.

2017 is daarintegen een jaar geweest met geen aanvragen voor nieuwe grote evenementen, maar heel veel middelgrote evenementen, om precies te zijn 11. Dat jaar is snel gegaan, maar vol tevredenheid van alle organisaties, zo blijkt uit de terugkoppelingen en enquetes die zijn ingevuld.
Eind 2017 is oprichter Cees Peters uit de VOF gestapt en gaan zijn zoon Joram en schoondochter Paula door met de zaak.

Het jaar 2018 kan niet mooier beginnen. Met in de maand januari elk weekend een evenement (in 2014 waren er dat nog 0) en de aanvraag van het WK veldrijden in Valkenburg. Deze opdracht gaan wij geheel in eigen beheer uitvoeren met eigen apparatuur. We zijn er van overtuigd dat dit een behoorlijke impact heeft op de verdere toekomst van ons bedrijf.
Maar daar bleef het niet bij. Ook de benadering van de organisatie van de classic Veenendaal-Veenendaal bleek positief beantwoord. Op 22 Augustus gaan wij ook daar de organisatie laten horen hoe geluid hoort te klinken.

Dat er uiteindelijk ook aanvragen uit België zouden komen was duidelijk, zo bleek uit de statestieken, de vraag was alleen wanneer. In 2017 werd een aanvraag gedaan op onze website door de organisatie van het WK Paracycling road world cup uit Oostende (BE). Ook zij waren op zoek naar een partner met professioneel geluid en absoluut geen enkele hoornluidspreker. Op 3, 4, 5 3n 6 Mei gaan wij daar het parcours van ±1250 meter voorzien van 48 Bose luidsprekers en leveren wij onze jurywagen met Truss brug.

In de periode 1 Augustus 2015 t/m 31 December 2017 is de omzet vergeleken en tot onze verbazing was daar een grotere groei zichtbaar dan verwacht. Met maarliefst een stijging van 226,3% mogen we absoluut trots zijn en zien wij onze toekomst zéér positief tegemoet.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 06 - 347 357 52.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer nieuws ...
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".