- Portofoons
nlenfrde

GEO

Mobile-anker

Portos multiVerhuur Portofoons

Verhuur van portofoons zijn makkelijk en mobiel inzetbaar per persoon. Na het maken van een communicatieplan kunnen de portofoons worden uitgedeeld aan de juiste personen en wordt door ons de portofoon op de juiste frequentie (kanaal) gezet. Zo is het mogelijk om alle portofoons op één frequentie te gebruiken of geavanceerde schakelingen van frequenties te maken, om zo groepen van mensen samen te stellen en iedere doelgroep aan elkaar te verbinden. Vanuit de communicatie-/regiewagen kunnen alle frequenties afgeluisterd worden en opdrachten van verschillende doelgroepen met goedkeuring door de regie doorgegeven worden.

 • Spreeksleutel en in-earOnze portofoons worden standaard geleverd met broekriem clip en spreeksleutel. Zo kunt u de portofoon aan uw broekriem hangen of in een binnenzak en de microfoon met krulsnoer aan de boord van uw jas of shirt klemmen.
 • Extra optie (portofoon Deluxe) is een oortje (in-ear) welke achter uw oor langs naar de microfoon gaat. Vooral geschikt bij evenementen met veel omgevingslawaai, of wanneer gesprekken niet door omstanders gehoord mogen worden.
Wij beschikken over op maat gemaakte laadstations, welke maarliefst 24 portofoons tegelijk kunnen laden, om vervolgens op spanning te houden (druppellader). De laders testen tevens de accu's op belasting, waarbij slecht wordende accu's vervangen worden.
Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

   BUMA STEMRA / SENA

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden
Peters Geluidtechniek werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / "Europese Privacy Wet".