55+ JAAR | PETERS GELUIDTECHNIEK | INFO
  • +31634735752
  • +31612185057
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Zo: 10:00 - 22:00
Logo BOSE

Peters Geluidtechniek | De beste keuze voor uw triathlon !!

Durft te investeren in uw evenement. Laat het geluid over aan professionals !!!

Logo BOSE

Durf te kiezen voor kwaliteit !

Triathlons

Geluid en zeker ook radiocommunicatie is niet meer weg te denken bij moderne triathlons. Het vele publiek welke bij de start of de finish staat, dient de omroep (uitleg, sponsoren & binnenkomers). Ook wenst de organisatie zorgeloos het evenement te kunnen besturen. Daarbij zijn vele portofoons niet meer weg te denken in deze sportwereld.

Wij spelen in op de wensen van de organisatie. Onze jury-/audio-/regiewagen is een welkom onderkomen voor de jury, organisatie en/of EHBO. Ook wordt vaak de tijdwaarneming (MyLaps) bij de finish bij ons in de wagen geplaatst. Vanuit één centraal punt kan het geluid en radiocommunicatie geregeld worden en kan de microfonist bij de finish meekijken op de MyLaps computers voor de binnenkomers en de exacte tijden. De bezoekers hangen aan de lip van de microfonist m.b.t. eindtijden, spanning wordt gecreeerd bij de finish.

Wij zijn als technisch personeel de gehele dag aanwezig en kunnen inspringen bij wensen van de organisatie. De geluidstechnicus draaid gezellige muziek, bij spannende momenten wordt muziek gespeeld welke klap verhogend is en met een hoger up-tempo heeft. De huldiging wordt ook ingepakt met professionele tunes. Indien gewenst kan een separate BOSE geluidsinstallatie geleverd worden, incl. SUBwoofers voor een huldiging bijvoorbeeld op een groot podium of trailer.

BOSE geluidsinstallatie met SUBwoofers

"Geluid is geluid" is een uitspraak waarbij bij ons de haren in de nek overeind gaan staan. Peters Geluidtechniek Nederland gebruikt luidsprekers van het merk BOSE en daarmee onderscheiden wij ons van vele collega bedrijven in de 100Volt omroeptechniek.

Naast het gebruik van compacte en krachtige BOSE luidsprekers, doen we er nog een schepje bovenop met het gebruik van enkele SUBwoofers rondom de audiowagen. Geluid zoals een dikke stereo-set thuis, maar dan bij u op het evenement. Deze apparatuur hebben wij ook gebruik bij o.a. de NN Marathon van Rotterdam, Marathon UtrechtWK Cyclocross Valkenburg, Giro d'Itallia Gelderland en WK Militairen Chaam. Apparatuur die dus niet alleen bij 's lands grootste sportevenementen gebruikt zijn, maar ook bij uw evenement gebruikt kunnen worden. Daarbij zijn wij bijna nooit de goedkoopste, maar ook nooit de duurste. Volgens vele organisaties hebben wij daardoor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Met de muziek keuze hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij maken gebruik van iPad Pro's met 19 genre lijsten. U heeft als organisatie zelf de keuze welke soort muziek gedraaid wordt vanaf onze iPad PRO. Tussendoor kunnen wij professionele tunes draaien bij spannende momenten. Bij de huldiging kunnen ook tunes gebruikt worden om een feest te maken van de huldiging. Eigen tunes zijn natuurlijk ook mogelijk.

De muziek dempt ±30% als de microfoon wordt gebruikt en komt automatisch weer terug, voor een nog hogere spraakverstaanbaarheid.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 0031(0)6 - 347 357 52.


Bij "PRO Event support" is te zien welke facetten wij leveren bij het pakket.

PRO Event Support

Audiowagen

Onze jury-/audiowagen wordt bij Triathlons vaak gebruikt als audio-/regiewagen. Ook kan onze wagen als reporter wagen worden gebruikt, zoals bij het WK Cyclocross in Valkenburg. De microfonisten Nico de Muyter (UCI) en Rien van Horik (KNWU) zaten bij ons in de wagen met TV beelden en iPads met tussentijden. Volgens beide microfonisten een perfecte werkplek, waar ze ongestoort 100% hun werk konden doen.

De professionele audioapparatuur in de wagen bestaat standaard uit 6 versterkers (15.600Watt) een digitaal mengpaneel met iPad, 4 digitale draadloze SHURE microfoons, digitale BOSE controllers en iPad met 19 genre lijsten en professionele tunes.

De gehele installatie kan qua volume, klankkleur, muziek keuze en het wegvallen van de muziek bij spraak geregeld worden met 1 iPad PRO buiten de jury-/audiowagen. De microfoon kanalen slaan op slot als er niet gesproken wordt, waardoor geroezemoes niet hoorbaar is. Of de microfonist nu rustig praat of door zijn enthousiasme harder praat, de digitale mixer grijpt in en zorgt voor een constant goed hoorbaar volume. Zelfs bij schreeuwen drukt de digitale mixer het volume, zodat het niet vervormd of als storend wordt ervaren. Hierdoor kunnen wij een maximale geluidsdruk garanderen, iets wat steeds meer vergunning verleners eisen.

Accessoires
Gastvrouw
BOSEgeluid
Muziek & tunes
Bediening & service
Opties & extra's

Overige evenementen

bose logo vector transp

bose 402 802 2b

0%

PRO AUDIO EVENT SUPPORT

Image
0%

PRO AUDIO EVENT SUPPORT

Image
bose-402-802-21.png

Sart locatie:

Bij de start van de triathlon is vaak een kleine omroepinstallatie gewenst, om de sporters en bezoekers toe te spreken. Wij leveren naast een complete geluidinstallatie ook losse installaties. Hierbij moet u denken aan een draaloze microfoon, versterker(s) en (minimaal) 4 BOSE luidsprekers op statief. Natuurlijk is het aantal uitbreidbaar en zal per locatie bekenen worden, afhankelijk ook van uw wensen en onze mogelijkheden.

Bij de huur van onze jury-/audiowagen zijn tevens een startpistool, huldigingsblokken (1-2-3) en finishmat aanwezig.

Wissel zwemmen / fietsen:

Bij de wissel van zwemmen naar fietsen zijn vele vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te begeleiden. Daarbij zijn portofoons en mobilofoons niet meer weg te denken. De vrijwilligers moeten snel kunnen handelen en draadloos kunnen communiceren.

Op de wissel locatie is het ook mogelijk om een losse omroepinstallatie te installeren, of wanneer deze locatie dicht bij de finish ligt, kunnen wij een seperate versterker met BOSE luidsprekers plaatsen en bedienen vanuit de regiewagen. Wij verhuren ook megafoons, waarbij het mogelijk is mobiel de vele sporters of publiek aan te spreken.

Finish gebied:

Op de finishlocatie kan onze jury-/regie-/audiowagen worden ingezet, van waaruit de geluidinstallatie in het finishgebied wordt bediend. De microfonist kan vrij rond lopen en het publiek toespreken. In de jury-/regie-/audiowagen is het tevens mogelijk om het rechtstreeks verslag vanuit de wedstrijd "LIVE" door te lussen op de geluidinstallatie. Dit is absoluut ambiance verhogend voor het wachtende publiek bij de finish.

Onze wagen is voorzien van een startpistool, rondebel, rondebord en huligingspudium. Hiervan kan tijdens het evenement gebruik worden gemaakt. De juryleden worden in de accomodatie voorzien van koffie, thee en frisdrank. In de accomodatie is tevens verwarming aanwezig voor de wat frissere dagen.

Het finishgebied wordt rondom de finishstreep voorzien van 6 zware BOSE 802's op statief met 6 SUBwoofers. Het verdere traject wordt voorzien van compacte BOSE 402's. De BOSE luidsprekers geven een vol geluid met warme klank en worden intenser beleefd dan hoornluidsprekers.

Door de grote openingshoek (127 graden) maakt het niet uit waar de bezoekers staan. BOSE staat bekend om een zeer hoge spraakverstaanbaarheid.

Aanvulling:

Vaak is er een gebouw of tent aanwezig waar het publiek kan eten en drinken, wachtend op de doorkomst of finish van de sporters. Wij kunnen op deze locatie ook luidsprekers plaatsen, welke qua volume seperaat aan te passen zijn.

Ook bestaat de mogelijkheid om een losse geluidinstallatie te plaatsen, waarbij muziek CD's en een microfoon aanwezig zijn. Vraag ons om de mogelijkheden!

Verhuur portofoons:

Bij triathlons zijn vaak veel vrijwilligers aanwezig om het evenement in goede banen te begeleiden. Daarbij zijn portofoons en mobilofoons onmisbaar. Veiligheid en snel communiceren is een must in deze sportwereld.

Wij verhuren kleine, maar ook grote aantallen portofoons en mobilofoons, met de mogelijkheid van verschillende kanalen. Onze portofoons worden verhuurt in twee smaken:

  1. Standaard = Portofoon met broekriemclip + krulsnoer + microfoonclip
  2. Deluxe = Portofoon "Standaard" + oortje ("in ear")

Live verslag:

Vanuit de wedstrijd is het mogelijk om rechtstreeks verslag te geven aan de finish locatie. Het wachtende publiek wordt zo geinformeerd vanuit de wedstrijd. Dit is absoluut ambiance verhogend en een aanrader voor een geslaagde triathlon.

De heuptas kan makkelijk gedragen worden rondom de taile en heeft geen externe voeding nodig. De heuptas bevat een mobiele telefoon met elektronica en powerbank en heeft dus voldoende capaciteit om uren verslag te doen.

Middels de oortjes hoort de verslaggever exact wat er bij de finish gezegd wordt en kan een leuke interactie plaatsvinden. De microfonist bij de finish entertaint het publiek bij de finish, vraag de verslaggever of er nog nieuws is en de verslaggever is direct hoorbaar door het publiek, welke de adrenaline van de wedstrijd voelen.

Voorbeeld:

Beluister hier het LIVE verslag bij de wielerronde van Elspeet. Het parkoers is daar 2,6Km en dus uitermate geschikt voor een rechtstreeks verslag set. Maar ook klassiekers zoals de Omloop Valkenswaard maakt elk jaar gebruik van onze set (v.a. 3:20 min). De set heeft geen maximale afstand en maakt gebruik van GSM/4G/5G.

Prijzen:

Prijzen zijn afhankelijk van hoeveel apparatuur wij plaatsen, moeten wij een dag eerder alles installeren, moet alles gehangen worden, hoe lang het evenement duurt en waar het georganiseerd wordt. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan!

0x
BOSE 402's
0x
BOSE 802's
0Watt
aan 100Volt versterkers
0mtr
luidsprekerkabel

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND

PROFESSIONALS IN BOSE GELUID-/OMROEPINSTALLATIES

Telfoon

Joram Peters: +316 347 357 52
Paula Peters: +316 121 850 57
WhatsApp: +316 347 357 52

Adres

Teijssenstraat 27
6653AP Deest
Nederland
Route berekenen naar dit adres

KvK & BTW

Peters Geluidtechniek Nederland is onderdeel van “PRO EVENT SUPPORT”
- KvK: 70935882
- Vestigingsnr: 000044723423
- BTW: NL.167906562.B05
- BTW ID: NL.0031.320.17.B23

Openingstijden

Ma - vr: 10:00 - 22:00
Za & Zo: 10:00 - 20:00

©1966-2023 Peters Geluidtechniek Nederland | Concept, content & design: Joram Peters
In eigen beheer: > 200+ BOSE luidsprekers | > 48.000Watt @ 100Volt versterkers | > 18Km kabel !!

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND
PROFESSIONALS IN BOSE GELUIDSYSTEMEN


.

.