Off Canvas sidebar is empty
Wij hebben onze activiteiten gestaakt (15-12-2023) !!
 • Project Luidsprekers

  Project Luidsprekers

  Sfeermuziek installaties bij markten, braderien en decembermaand (St. Nicolaas - Kerst)

700+ Projectluidsprekers

Projectluidspreker

Peters Geluidtechniek verhuurde ruim 35 jaar projectluidsprekers bij o.a. markten, braderieën en winkelcentra als sfeermuziekinstallatie.

Markten en bradierieën werden steeds minder, omdat steeds meer marktkramen zelf muziek op de kraam hadden. Winkelcentra met sfeermuziek in de december maand daarintegen werden steeds meer.

De projectluidsprekers zijn weersbestendig en licht in gewicht. Hierdoor waren ze makkelijk te monteren in lichtmasten, bomen en palen.

Bij winkelcentra hingen wij de luidsprekers aan vlaggenstokhouders boven de winkel, waardoor we geen schroeven of klemmen hoefde te gebruiken. Doordat het echte luidsprekers zijn en een laag watage, waren de luidsprekers uiterst geschikt voor achtergrondsmuziek.

#WistUdatje: De kleine ronde luidsprekers waren in twee versies verkrijgbaar, 10Watt zonder volumeregellaar en 20Watt met volumeregelaar.

#BOSE (sfeermuziek)

BOSE sfeermuziekinstallatieNaast het eigen merk projectluidsprekers beschikken we ook over tientalle BOSE SE32 luidsprekers, ideaal voor omroep / achtergrondsmuziek. De luidsprekers zijn licht in gewicht (2,3Kg) en dus makkelijk te monteren in lichtmasten, bomen en boven winkels (vlaggenstok houder).

De BOSE luidsprekers zijn perfect inzetbaar voor markten en braderien, voor achtergrondsmuziek en omroep. Door ons worden ze ook ingezet bij sfeermuziekinstallaties in december op pleinen en winkelstraten welke aan een drukke straat liggen. Locaties waar net iets meer volume/vermogen nodig is dan onze projectluidsprekers weergeven.

#WistUdatje: De BOSE SE32 luidsprekers per stuk instelbaar zijn op 1, 2, 4, 8, 16 en 32 Watt en dus per luidspreker regelbaar is qua vermogen/volume.

#Decembermaand (sfeermuziek)

Projectluidsprekers in een paalDe projectluidsprekers zijn het meest populair in de decembermaand bij sfeermuziekinstallaties. Tussen ±15 november en 25 december plaatsen wij in verschillende winkelcentra tientalle projectluidsprekers door de winkelstraten. In combinatie met de vroege donkere dagen en sfeerverlichting geeft dit de gezellige sfeer welke publiek aan trekt in het winkelcentrum.

De versterker en de muziekdrager worden geplaatst bij een van de winkels welke mee doet met het concept. Van daaruit wordt de complete installatie aangestuurd. Verschillende winkelcentra hebben bijvoorbeeld boven elke winkel, welke lid is van de ondernemersvereniging, een luidspreker hangen. Maar andere winkelcentra hebben een max. aantal luidsprekers verdeeld over een traject, om de zoveel meter. De opdrachtgever kan zijn wensen kenbaar maken, waarna wij deze uitvoeren.

Door de 100Volt techniek, dikke kabels en krachtige versterkers is er geen maximum in de huur van luidsprekers. Per versterker kunnen ongeveer 80 luidsprekers worden gevoed.

De installatie wordt vaak voor de St. Nicolaas binnenkomst in dat dorp al bedrijfsklaar opgeleverd. Alles wordt door ons vakkundig gemonteerd en de kabels worden hoog gespannen, waardoor het verkeer of bewoners er geen last van hebben. Tussen de St. Nicolaas binnenkomst en 6 december wordt St. Nicolaas muziek afgespeeld in combinatie met easy-listening. Na 6 december wordt kerstmuziek met easy-listening afgespeeld.

#WistUdatje: De sfeermuziek luidsprekers ook ingezet zijn bij tijdelijke schaatsbanen, zowel binnen als buiten. U per luidspreker betaald en dat is inclusief montage, service bij storing en démontage, compleet all-in.

X

BOSE luidsprekers

X

HOORN luidsprekers

X

PROJECT luidsprekers

Mtr

Luidspreker KABEL

X

BOSE luidsprekers (incl. SUBwoofers)

X

HOORN luidsprekers

X

PROJECT luidsprekers

Mtr

Luidspreker KABEL
Image
Dé unieke professional in BOSE evenementengeluid | lange afstanden, 100Volt.

Teijssenstraat 27, 6653AP Deest

+31634735752

WhatsApp: 0634735752

email@petersgeluidtechniek.nl

petersgeluidtechniek@gmail.com

▼ Meest populaire categorieën

 1. Criterium (Wielersport)
 2. Klassieker & omloop (Wielersport)
 3. Profronde (Wielersport)
 4. Cyclocross (Wielersport)
 5. YouTube kanaal (Extern)
 6. Gravelsport (Wielrennen)
 7. Stratenloop (Atletiek)
 8. Triathlons (Atletiek)
 9. Marathon (Atletiek)
 10. Toertocht (Wielersport)
 11. Koningspelen (Overige)
 12. Voetbal (Overige)
 13. Paardensport (Overige)
Overige evenementen

VOLG ONS OP SOCIALMEDIO (Nieuws & aanbiedingen)

#PRO AUDIO