Off Canvas sidebar is empty
Wij hebben onze activiteiten gestaakt (15-12-2023) !!
 • Wie waren wij?

  Wie waren wij?

  Peters Geluidtechniek Nederland was 57 jaar actief in de sport-/cultuur sector.
  Vanaf 2015 Dé unieke professional in BOSE evenementengeluid, lange trajecten - 100Volt!

WIE was?

Waar veel geluidverhuur bedrijven enorme PA installaties aanleggen vanaf 1 punt (podium), was Peters Geluidtechniek Nederland 57 jaar gespecialiseerd in de aanleg van geluid-/omroepinstallaties over een lang traject (100Volt). Niet het "zomaar het aan elkaar knopen van toeters", maar het vakkundig aanleggen van professionele BOSE geluidsinstallaties met gedipomeerde kennis, ervaring en gedreven passie.

Joram & Paula PetersWij waren gespecialiseerd in de verhuur van complete pakketten JURY-/audiowagen met vele accessoires, Truss bruggen, portofoons, verslagsets en geluid-/omroepinstallaties bij sport- en cultuur evenementen. Of het nu ging om 150 meter, 15 Kilometer, 25 of 250 BOSE luidsprekers, 10 of 100 hoornluidsprekers, wij leverde onze apparatuur uit eigen beheer, compleet en voor een scherpe prijs. Jaarlijks verzorgde wij meer dan 50 evenementen, hoofdzakelijk wielersport & atletiek. Daarnaast verzorgde wij ook bloemencorso's, fruitcorso's, motorcrossen, sportolympiades, koningspelen, paardensport & keuringen, openingen, toespraken, kerkdiensten, etc. Tevens verhuurde wij radiocommunicatie (portofoons, mobilofoons & steunzenders), welke de klanten zelf kon komen ophalen, bedienen en terugbrengen. Zo verhuurde wij ook in de maand november/december sfeermuziek installaties bij verschillende winkel centra, met meer dan 700 project-luidsprekers.

In het verleden hebben wij meer dan 50 jaar de evenementen verzorgt met hoornluidsprekers. Sinds 2015 verzorgde wij de evenementen 99,9% met BOSE luidsprekers. Stonden we zelfs op Google bij vele zoektermen op nummer 1, zelfs boven de importeurs/resellers van BOSE. De blikkerig klinkende hoornluidsprekers verdwenen steeds meer uit het straatbeeld en daarvoor in de plaats domineerde de compacte & krachtige BOSE luidsprekers, welke uw evenement een professionele klank gaven.

In 2019 introdiceerde wij SUBwoofers rondom de JURY-/audiowagen, waarom in eerste instantie gelachen werd door vele installateurs. Maar binnen twee jaar zagen wij in video's en foto's op socialmedia dat enkele installateurs ook begonnen waren met SUBWoofers. Zo'n gek idee was het dus niet. Organisaties zagen en vooral ervaarde de impact van SUBWoofers bij de wielersport. De lat was nog hoger gelegd en door onze iPad Pro ("De toverdoos") met gezellige muziek en (unieke) tunes bewees Peters Geluidtechniek Nederland gewoonweg "de beste" te zijn volgens vele organisaties, juryleden en bezoekers.

Joram & Paula PetersPeters Geluidtechniek Nederland bestond inmiddels 57 jaar (1966-2023) en was wellicht een van de oudste en meest gemoderniseerde 100Volt installateurs van Nederland. Vanaf 2015 (overname | vader op zoon) is flink gemoderniseerd met BOSE luidsprekers, BOSE SUBwoofers, digitale BOSE controllers, digitale luidspreker managements, digitale draadloze SHURE microfoons, digitale mixers, iPad's, dikke koperen kabels (99,9% koper) en zeer krachtige versterkers (100V | 2000 tot 3400Watt). Wij bediende onze geluidshoek draadloos met een Apple iPad Pro. Voor PA bedrijven bij het versterken van artiesten wellicht heel normaal, voor 100Volt installateurs met omroepinstallaties zéér uniek. Wij kennen geen enkele andere installateur welke met een iPad Pro zowel de mixer (WiFi) als de muziek/tunes (BlueTooth) bediende en draadloos rondom de start/finish opzwepende muziek opstarte. Bij de huldiging hadden wij goed zicht op de locatie en konden daarbij de complete huldiging qua audio ondersteunen. Menig microfonist in de wielersport was bekend met ons en zeer tevreden over de manier van werken.

Helaas stond daar ineens COVID-19. Vlak voor de 24 maanden lockdown kreeg mijn vrouw een hersenbloeding en 3 weken daarna te horen dat ze ongeneeselijke "K" had met uitzaaiingen in het hoofd, aantasting van de lympfe en lever. Een levensverwachting van gemiddeld 5 jaar :-(. De droom die we samen hadden werd verstoord. Een beetje alleen "doorrommelen" is niet mijn manier van werken. We doen het goed, anders niet.

Het lot heeft andere plannen met ons helaas ...

Joram & Paula Peters

Dé unieke professional in BOSE evenementengeluid, lange trajecten - 100Volt !!

Populairste pakket: Jurywagen met gastvrouw, Truss brugg, portofoons, mobilofoons, verslagset & BOSE geluidsinstallatie.

"The BOSE experience"

Ervaar BOSE op uw evenement. Geen blikkerig klinkende en galmende hoornluidsprekers, maar compacte en krachtige BOSE luidsprekers met sfeer en intense beleving eventueel ondersteund met BOSE SUBwoofers voor een mooi laag. De klank van een dikke stereo-set thuis, maar dan op uw evenement. Compleet geinstalleerd en bediend, dat was ons motto !!

Samen met de keuze uit 23 GENRE LIJSTEN en het afspelen van TUNES op gepaste momenten (start / spannende momenten / laatste ronde of laatste km en huldiging) maakte ons een zeer geliefde speler in het veld. Zo geliefd dat organisaties hebben laten weten geen soortgelijke vervanging te kunnen vinden voor de toekomst :-(

 

"BOSE EXPERIENCE"  BOSE Luidsprekers  HOORN luidsprekers  PROJECT luidsprekers

X

BOSE luidsprekers

X

HOORN luidsprekers

X

PROJECT luidsprekers

Mtr

Luidspreker KABEL

X

BOSE luidsprekers (incl. SUBwoofers)

X

HOORN luidsprekers

X

PROJECT luidsprekers

Mtr

Luidspreker KABEL
Image
Dé unieke professional in BOSE evenementengeluid | lange afstanden, 100Volt.

Teijssenstraat 27, 6653AP Deest

+31634735752

WhatsApp: 0634735752

email@petersgeluidtechniek.nl

petersgeluidtechniek@gmail.com

▼ Meest populaire categorieën

 1. Criterium (Wielersport)
 2. Klassieker & omloop (Wielersport)
 3. Profronde (Wielersport)
 4. Cyclocross (Wielersport)
 5. YouTube kanaal (Extern)
 6. Gravelsport (Wielrennen)
 7. Stratenloop (Atletiek)
 8. Triathlons (Atletiek)
 9. Marathon (Atletiek)
 10. Toertocht (Wielersport)
 11. Koningspelen (Overige)
 12. Voetbal (Overige)
 13. Paardensport (Overige)
Overige evenementen

VOLG ONS OP SOCIALMEDIO (Nieuws & aanbiedingen)

#PRO AUDIO